Proactief projecten

beheren en beslissingen nemen.

Operationele gegevens zijn cruciaal bij het beheren van uw projecten zodat u slim en efficiënt bedrijfsprocessen kan verbeteren.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Implementatie

Samen werken we een road map uit waarin uw doelstellingen worden uitgewerkt. We zorgen voor ondersteuning, implementatie en opleiding van de technologie en werkwijze.

Helpen veranderen

Durf uw huidige organisatie en gegevens stroom kritisch te bekijken. Lutasin zal u helpen uw huidige situatie te analyseren en evalueren.

Structuur creëren

Structuur en uniformiteit is uiterst belangrijk om correct gegevens te beheren. Dit is een cruciale stap in het process.

Technologie

Onze missie is uw processen verbeteren, dit kan binnen uw huidige technologie of indien gewenst gaan we de markt op om alle nieuwigheden te ontdekken en vergelijken.

Samen sterk

We kunnen het ook samen realiseren, met een open blik en ervaring van andere partners en sectoren zijn we complementair aan uw organisatie.

Budget

Het is belangrijk een doel voor ogen te hebben en daar binnen de mogelijkheden naartoe werken. Daarom is het fundamenteel dat we eerst budgetten opstellen en de haalbaarheid controleren van het traject.

Use case van onze diensten.

SPIE Belgium nv

Na het analyseren van een aantal werven die op verplaatsing operationele werkzaamheden uitvoeren hebben we samen beslist een cloud based ERP systeem op te zetten dat beantwoord op de belangrijkste noodzaak van de klant. 

 

Bij het ontwerpen en opstarten van het systeem voorzien we gepaste ondersteuning, implementatie en opleiding voor alle werven en betrokken diensten die het platform gaan gebruiken.

Video binnenkort beschikbaar

 
 

Neem contact met ons op.

Contactformulier

Vragen over onze diensten en oplossingen? Wij helpen je graag verder! Via dit formulier komt uw vraag direct bij ons terecht.

Lutasin bvba

Witherenweg 19d

2320 Hoogstraten, België

Tel : +32 (0) 3 283 46 46

Email: info@lutasin.com